Alla inlägg den 25 juni 2015

Av grodbebis - 25 juni 2015 05:57

Så heter vårt hotell. Det var underbart att komma in i lobbyn tidigt tidigt i tisdags morse och se att det var ett fint, lite lyxigt hotell. Jag ska ta fler bilder och lägga ut, men detta är havsutsikten.

Den gula rutschkanan tillhör inte oss utan hotellet bredvid men vi har också en rutchkana i vår pool.
Något jag gillar när man bor på hotell är om det finns små tvålar och schampooflaskor i badrummet.

Jag använder dem sällan, de luktar ju alldeles för starkt och inte särskilt gott, men jag gillar att de står där. Tiden när jag "samlade" på tvålarna är förbi men jag minns fortfarande den totala lyckan när man kom till ett hotell som hade tvålar i en hård plastask istället för papper....
Jag ska ta fler bilder, kanske idag...
Vi har det jättebra här, men internet är långsamt och bångstyrigt så vi får se när jag kan uppdatera er.

Fin? tavla ovanför sängen.
Igårkväll gick vi in i affären som ligger på bottenvåningen på hotellet, de säljer skinnjackor och väskor vilket nåde jag, mamma och pappa älskar. Det pappa gillar bäst är nog att pruta och eftersom att han har spenderat hela sitt yrkesliv med att förhandla så är han väldigt bra på det.
Vi fick tre skinnjackor för 2500kr (svenska alltså) och jag fick en väska för jag var så trevlig ?

Jag vet att den inte är äkta, men jag gillar den ändå. Jag har många fakeväskor hemma som jag har köpt billigt. Jag tröttnar snabbt, så varför betala 10000kr för en väska jag bara kommer att använda ett år eller så?

Kan någon berätta vad som händer i Sverige? Vi kommer som sagt inte ut på nätet så vi är underbart omedvetna om vad som händer i världen.
Hoppas ni mår bra där hemma

Presentation


Jag kysste många grodor innan jag hittade min prins. Min egen drömprins… Ibland förändras livet, snabbt och den här gången blev det till det bättre för mig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards