Alla inlägg den 24 april 2015

Av grodbebis - 24 april 2015 08:10

Nu ska jag skvallra igen! Om grannarna (igen). Ni minns hur jag berättade om han som jobbar utomlands, har träffat en ny och helt sonika bestämt att mamman till hans barn skulle flytta. Jag skrev också om hur han skadade henne och hon polisanmälde honom. Utredningen lades ner (såklart, hon fick ju bara ett blåmärke...) och lugnet verkade lägga sig...
Förutom att han fortfarande är onödigt otrevlig och verkar hysa ett extremt hat mot henne som jag inte förstår var det kommer ifrån.

Nu har han varit iväg och jobbat i tre veckor och kom tillbaka igår. Med ett släp bakpå den lilla bilen fylld med saker. Säng, bokhylla, byrå och massor med lådor...
Så den nya tjejen flyttar in...
Jag tror inte att hans ex vet det...
Ska jag berätta det för henne? Det borde väl ändå han göra? Det hade varit det mest anständiga att göra..? Eller varför skulle han göra det? Han är ju ett första klassens as...

Nu på morgonen har jag sett den nya tjejen gå mellan garaget och huset och plocka in grejer. Hon har puckelrygg och en riktigt ful pyjamas. Han har gjort ett riktigt dåligt nerköp.
Jag VET, man säger inte så, kärleken är blind. Det finns säkert de som tycker att Thomas gjort ett nerköp när vi blev tillsammans. Men detta är bara min åsikt som jag håller för mig själv.
Eller ja, jag delar med mig lite till er... Så jag håller den väl inte helt och hållet för mig själv. Men jag har ju inte tagit ett foto, lagt upp det här och visat er hur hon ser ut och uppmanat er att berätta vad ni tycker om hennes utseende.... SÅ elak är jag inte.

Jag har lite ont i magen när jag tänker på hur det kommer att vara här i vår lilla lugna återvändsgränd. Kommer det att förbli lugnt? Eller kommer ringaren av notre dame att ställa till kalabalik...?
Vi får väl se....
Watch this space...

Presentation


Jag kysste många grodor innan jag hittade min prins. Min egen drömprins… Ibland förändras livet, snabbt och den här gången blev det till det bättre för mig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards