Alla inlägg den 7 juli 2015

Av grodbebis - 7 juli 2015 15:38

Vi hade en väldigt jobbig natt inatt. Elin vaknade när jag och Thomas gick och la oss, hon var orolig, gnällig och ville inte ligga i sin egen säng. Vi flyttade henne så att hon låg mellan oss men hon kom ändå inte till ro, hon kastade sig fram och tillbaka i sängen och grät otröstligt. Eftersom Thomas skulle jobba idag tog jag henne till soffan i vardagsrummet där vi halvlåg till klockan fyra i morse. Då hade hon lugnat sig och sov ganska tungt så jag flyttade över henne till sin säng och la mig själv i min säng.
Då var jag klarvaken. Så jag planerade menyn till nästa måndag då vänner kommer på besök.
Jag somnade vid femtiden, en halvtimme innan Thomas alarm ringde.
Elin vaknade klockan sju och ville upp.
Så man kan säga att jag var väldigt trött....jag bestämde mig för att bara ta det lugnt, inte hålla på och göra saker jag tror att jag måste göra för att vara en bra människa.
Elin vill fortfarande inte äta, men jag fick i henne bröstmjölksersättning så hon har fått både vätska och lite näring. Sen somnade hon igen och jag passade på att sova ett tag då också. När vi vaknade två timmar senare var vi båda på lite bättre humör.
Vi lekte lite i Elins tält som hon fick när hon fyllde år.

Hon gillar verkligen att krypa in där, ta ut någon leksak och visa den för oss.

Jag planterade lite blommor, det blev rätt fint tycker jag.

Jag håller fortfarande på att vänja mig vid detta med att äga och bo i hus. Saker som måste göras, igår klippte jag gräset, det kändes riktigt bra och jag blev nöjd med resultatet.

Pappa dök upp med en vattenmelon till Elin, hon gillade ju det när vi var i Turkiet så han tänkte att då får hon ju i sig lite vätska och vitaminer.
Han är rar min pappa....

Ni vet den där tystnaden som man inte riktigt gillar när man har med barn att göra..? Jag upplevde den för en timme sen....
Detta mötte mig i köket...

Och i hallen....
Nu sover hon, min underbara lilla tjej. Jag ska kolla färdigt på en film jag streamade för två veckor sen....
Har ni det bra?

Presentation


Jag kysste många grodor innan jag hittade min prins. Min egen drömprins… Ibland förändras livet, snabbt och den här gången blev det till det bättre för mig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards