Alla inlägg den 12 mars 2015

Av grodbebis - 12 mars 2015 10:58

Vi är sjuka, jag och Elin... Förkylda så hälften kunde vara nog och jag har feber. Katten Diamond är också inte helt kry, jag tog henne till veterinären igår. De tog lite prover som jag ska få svar på måndag.

Det märks egentligen inte att Elin är sjuk, hon har nu kommit på hur man ålar sig frammåt för att nå olika saker att utforska...

Så hon jagar min dator, min telefon och Diamond... Sina egna leksaker är inte särskilt intressanta...

Det är ju roligt att bita i min telefon, så det kom väldigt mycket dreggel i mikrofonen tidigare idag vilket resulterade i att volymen inte gick att höja... Men det verkar ha torkat nu, så jag kan lyssna på musik igen.

Det är inte lätt att vara trött och sjuk mamma med en (snart) nio månaders bebis.

    Diamond försöker ta igen sig undan från terrorbebisen


Jag skulle ha åkt till Ullared imorgon med min svägerska, svärmor och mamma, men jag känner att det inte är en bra idé.... Även om jag tycker det är kul så är det ju tröttsamt att gå omkring där så det får bli en annan gång helt enkelt.


Jag tänkte spela en sång för er, som får mig på riktigt gott humör. Solen skiner, våren är verkligen på väg med stormsteg och igår messade Shelley till mig från England och sa att hon vill komma över och hälsa på!

Kan livet egentligen bli härligare?

Så, lyssna (tror inte att detta är den officiella videon, isåfall är den ganska kass) och njut av solen som värmer din nästipp :-) 

Vad ska ni hitta på i helgen?


Presentation


Jag kysste många grodor innan jag hittade min prins. Min egen drömprins… Ibland förändras livet, snabbt och den här gången blev det till det bättre för mig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards